EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,20MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34050-020
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 5,75 kg

Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300m

A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást.

A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban.

Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór egy nagyon kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék megbízható, tartós és elérhető áron kapható. Az EXCALIBUR márkájú monofil zsinór 300 méter hosszú és 0,20 mm vastagságú, ami a legtöbb horgászat számára ideális méret.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór nagyon jól látható, amely nagyszerű előnye a horgászok számára, akik szeretnék látni, hogy mi történik a víz alatt. A különleges kialakítása miatt a zsinór jól álcázódik a vízben, így a halak nehezebben észlelik, hogy valami nem stimmel. Ez a zsinór kiválóan alkalmas általános horgászatra, és a halak széles skáláját célozza meg.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór nagyon tartós, és ellenáll az erős halak harapásának. Kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is, és nem fog tönkre menni, ha nagyobb méretű halakat húzunk ki a vízből. A zsinór hosszú élettartamának köszönhetően sokáig élvezhetjük a horgászatot a kedvenc helyeinken.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór könnyen használható, és nagyon sokféle horgászmódszerhez használható. A zsinór nagyon jól működik a legtöbb horgászfelszereléssel, és nagyon jó eredményeket érhetünk el vele. A zsinór könnyen csomózható, és nem szakad el, ha nagyobb méretű halakat húzunk ki a vízből.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór nagyon jó áron kapható, így megfizethető a horgászok számára. A termék kiváló minősége és tartóssága miatt hosszú távú befektetésnek számít. A zsinór könnyen megvásárolható az interneten, és sok kereskedőnél is megtalálható.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór egy nagyon kiváló minőségű termék, amely sok előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A zsinór jól látható, jól álcázódik a vízben, nagyon tartós és könnyen használható. Az EXCALIBUR márkájú monofil zsinór egy nagyon jó befektetés a horgászok számára, és sokáig élvezhetjük a horgászatot a kedvenc helyeinken.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák