EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,25MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34050-025
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 8,65 kg

Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300m

A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást.

A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban.

Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,25MM egy igazán minőségi termék, ami minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely hosszú élettartamot és nagy teherbírást biztosít.

A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,25 mm. Ez a méret tökéletesen megfelel a karphorgászat számos fajtájának, beleértve a feederhorgászatot is.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór rendkívül erős és kopásálló, így a nagyobb halak elkapása sem jelent gondot. A zsinór kiválóan ellenáll a csomók elszakadásának és a súrlódásnak, így biztosítva a horgászat során a maximális biztonságot és eredményességet.

A zsinór színe terepcamo, így tökéletesen beleolvad a környezetbe és nem riogatja el a halakat. Ez a tulajdonság különösen fontos a karphorgászat során, amikor a halak nagyon óvatosak és könnyen megijednek.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető és könnyen csomózható. Ez különösen fontos a horgászat során, amikor gyorsan kell reagálni a halaknak.

A zsinór ára nagyon versenyképes, így bárki számára elérhető. Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór egy igazán értékes beruházás a karphorgászat szerelmeseinek.

Összefoglalva, az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,25MM egy kiváló minőségű, erős és kopásálló zsinór, amely ideális a karphorgászathoz. A zsinór terepcamo színe biztosítja, hogy a halak ne ijedjenek meg, így növelve a horgászat eredményességét. A könnyű kezelhetőség és a versenyképes ár teszi az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinórt egy igazán értékes termékké a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák