EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34050-030
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m

1450 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 12,30 kg

Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300m

A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást.

A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban.

Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászoknak fejlesztettek ki. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, így ideális azok számára, akik szeretnének nagy halakat fogni. A zsinór hossza 300 méter, és átmérője 0,30 mm, ami azt jelenti, hogy elegendő hosszúsággal és vastagsággal rendelkezik ahhoz, hogy a horgászat során bármilyen kihívással szembenézhessünk.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór különlegessége, hogy szuper sima felülete van, így könnyen csúszik a vezetéken, anélkül hogy megakadna vagy megsérülne. Ez nagyban segíti a horgászokat abban, hogy a lehető legtöbb halat fognak, és megakadályozza a zsinór elakadását a vízben.

A zsinór sötétzöld színű, amely tökéletesen beleolvad a víz alatti környezetbe, így a halak nehezebben veszik észre. Ez a színválasztás nagyon hasznos lehet a horgászok számára, akik a lehető legtöbb halat szeretnék elkapni.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór nagyon erős és tartós, így kiválóan alkalmazkodik a kemény horgászati körülményekhez. Az anyag, amelyből készült, nagyon ellenálló a kopásnak és a szakadásnak, így nagyon kevés esély van arra, hogy a zsinór megsérül a horgászat során. Ez segít abban, hogy a horgászok biztonságosan és hatékonyan tudják elérni a céljaikat.

Az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM egy kiváló minőségű zsinór, ami ideális azok számára, akik szeretnének nagy halakat fogni. A zsinór sima felülete és sötétzöld színe nagyon hasznosak lehetnek a horgászok számára, akik a lehető legtöbb halat szeretnék elkapni. Az anyag, amelyből készült, nagyon erős és tartós, így kiválóan alkalmazkodik a kemény horgászati körülményekhez. A zsinór mérete 300 méter, így elegendő ahhoz, hogy a horgászok bármilyen kihívással szembenézzenek. Ha magas minőségű zsinórra van szükséged, akkor az EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.56

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák