EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,35MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34050-035
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34050-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 15,20 kg

Excalibur Carp Camou monofil zsinór 300m

A növényekkel borított területeken a zsinórunkat csak nehezen tehetjük láthatatlanná. Ebben nagy segítség az Excalibur Camou zsinór, aminek fekete-zöld színösszeállítása pont erre a problémára jelent megoldást.

A fekete szín tökéletesen rejtőzködik az iszapban, a zöld pedig a hínárban.

Szinte bármilyen pontyhorgász módszerhez tökéletes választás, legyen szó feederezésről, vagy bojlizásról. Nyúlása ideális segítség kapitális halak fárasztása során.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,35MM' a horgászok számára kiváló választás lehet. Ez a prémium minőségű zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, mint például a feeder, method, vagy a bojlis horgászat. A termék előnyei között szerepel az ellenálló képessége és a hosszú élettartama, ami rendkívül fontos a horgászat során.

A 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,35MM' kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül ellenállóak és tartósak. Ez a zsinór nagy ellenállást biztosít a horgászat során, így kevésbé valószínű, hogy szakadás vagy törés következik be. Ez a zsinór nagyon sokféle halra és horgászmódszerre alkalmazható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór nem lesz elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a kihívásokkal.

A 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,35MM' a horgászok számára könnyen használható és kezelhető. A zsinór kiválóan csúszik a bottól, és a horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór elakad vagy összekeveredik. A zsinór könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén irányítsák a halat.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászoknak sok különböző horgászmódszert kipróbálhassanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór rövidsége miatt. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén irányíthatják a halat, és nem kell aggódniuk amiatt, hogy a zsinór túl vastag vagy nehéz lenne.

Az 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,35MM' a horgászok számára számos előnyt kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, ellenálló, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy különböző horgászmódszereket próbáljanak ki anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór rövidsége vagy vastagsága miatt. Ha egy olyan zsinórra van szükséged, amely minden kihívást képes legyőzni, akkor az 'EXCALIBUR CARP CAMOU monofil zsinór 300M 0,35MM' a megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák