EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,20

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34060-920
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 3000 m

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-920
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 5,75 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,20' termék egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik szeretik a nagyobb halakat fogni és kihívást keresnek. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható. A zsinór hossza 3000 méter, így hosszú távon is használható.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór rendkívül erős és kopásálló, ami nagy előnyt jelent a horgászok számára. A zsinór vastagsága 0,20 mm, ami ideális azok számára, akik szeretik a nagyobb halakat fogni. A zsinór halványsárga színű, ami nagyon segít a horgászoknak abban, hogy könnyebben lássák a zsinórt, így könnyebben tudják követni a halak mozgását.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon könnyen csúszik a bottartóban, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór nagyon jól megfogja a horogat is, így biztos lehet benne, hogy a halak nem tudnak kiszabadulni. A zsinór nagyon rugalmas is, így a horgászok nagyon könnyen tudják mozgatni a botjukat, ami nagyon fontos a halak becsapásához.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór tökéletes választás a horgászok számára, akik szeretik a nagyobb halakat fogni és kihívást keresnek. A zsinór könnyen használható, és nagyon megbízható. Tökéletes választás a horgászat szerelmeseinek.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,20 egy fantasztikus termék, amely nagyon hasznos a horgászok számára. A zsinór nagyon erős és kopásálló, könnyen csúszik a bottartóban, és nagyon jól megfogja a horogat is. Ha szereted a nagyobb halakat fogni, akkor ez a zsinór a tökéletes választás számodra. A halványsárga színnek köszönhetően könnyen látható és könnyen követhető a halmozgás. Kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon is használható. Ne habozz, próbáld ki az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinórt és élvezd az élményt, amelyet a horgászat nyújt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák