EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34060-930
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 3000 m

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-930
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 12,35 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR márka horgászfelszerelései között kiemelkedő szerepet játszik az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30. Ez a zsinór tökéletes választás minden olyan horgász számára, aki szeretne magas minőségű és megbízható zsinórral dolgozni. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30 azonban nem csak megbízható, hanem rendkívül erős és tartós is.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30 mérete 0,30 mm vastagságú és 3000 méter hosszú. Ez a méret tökéletes azok számára, akik közepes és nagyobb méretű halakat akarnak fogni. Az ilyen horgászatokhoz szükséges nagy területet is biztosítja a hossza, így a horgászok bármilyen távolságból sikeresen tudnak halat fogni.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós. A monofilament anyag jellemzően nagyon rugalmas, így a halakat megakadályozza abban, hogy elszakítsák a zsinórt. Ezenkívül, a zsinór eltérő színű is, ami a horgászoknak segíthet a halak felkutatásában és a jobb eredmények elérésében.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30 rendkívül érzékeny, így a horgászok azonnal érzékelni fogják, ha a halak megpróbálják ellopni az etetőanyagot vagy az előke csalit. Ezenkívül, a zsinór kiváló rugalmasságot és hajlékonyságot biztosít, ami segíti a horgászokat abban, hogy könnyedén irányítsák a csalit a víz alatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30 a horgászok számára nagyon könnyen kezelhető. A vastagságának köszönhetően nem csavarodik össze és nem csomósodik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór elakadása miatt. A zsinór színe további előnyt jelent, mivel könnyen látható a víz alatt, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az eltűnő csalik miatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30 a horgászok számára kiváló választás, akik szeretnének megbízható és erős zsinórral dolgozni. A zsinór magas minőségi szabványoknak megfelelően készült, így biztos lehet benne, hogy megbízhatóan és hosszú ideig használható lesz. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,30 minden olyan horgász számára ajánlott, akik szeretnének sikeresen halat fogni és élvezni az élményt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák