EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34060-935
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 3000 m

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-935
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 3000 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 14,85 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,35 egy kiváló minőségű, tartós és megbízható zsinór, amely ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni. A zsinór nagyon erős és tartós, így bármilyen körülmények között használható, akár nagyobb halak fogásához is.

Ez a zsinór 0,35 mm vastagságú és 3000 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiségben rendelkezésre áll ahhoz, hogy sok horgászatot lehessen vele végezni. A zsinór méretei tökéletesen megfelelnek a horgászok igényeinek, így könnyen használható és kezelhető.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,35 különlegessége, hogy a zsinór narancssárga színű, ami nagyon könnyen látható a vízben. Ez nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy könnyen kövessék a zsinórt a vízben, és megakadályozzák a szövési hibákat.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, és segít abban, hogy a horog pontosan a kívánt helyre kerüljön a vízben. A zsinór nagyon sima és könnyen csúszik a gyűrűkön, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak horgászni.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,35 nagyon jó ár-érték arányt kínál, így ideális választás azok számára, akik szeretnének minőségi, megbízható zsinórt használni horgászatuk során. Ez a zsinór kiváló minőségű, kifogástalan teljesítményt nyújt, és garantáltan hosszú élettartamú.

Összefoglalva, az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,35 egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely nagy előnyt jelent a horgászok számára. Nagyon erős és tartós, könnyen látható a vízben, és kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. Ha minőségi zsinórra van szükséged, amely garantáltan teljesítményt nyújt, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 3000M 0,35 valószínűleg az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák