EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34060-018
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 300 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 4,80 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18' egy igazán kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék kiváló minőségű monofil anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós, így a legnagyobb halak sem okoznak majd problémát.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 mérete tökéletesen megfelel a legtöbb horgászatnak. A 300 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy elegendő zsinórt használjunk akár hosszabb horgászatok során is, míg az 0,18 mm vastagság lehetővé teszi, hogy a zsinór elég erős legyen a nagyobb halak megfogásához, de ugyanakkor elég finom ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre a csalit.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 rendkívül rugalmas, így a zsinór könnyen illeszkedik a horgászbotra, és a halak elkapásakor is rugalmasan alkalmazkodik a hal mozgásához, ezáltal megkönnyítve a halak kifogását.

A termék előnyei közé tartozik, hogy a zsinóron lévő fluoreszkáló narancs szín segítségével könnyedén láthatjuk a zsinór mozgását a víz felszínén, így könnyen nyomon követhetjük a csalit és az esetleges halakat is. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 kiváló minősége és tartóssága garancia arra, hogy hosszú időn keresztül használhatjuk a zsinórt, anélkül hogy aggódnunk kellene a szakadások miatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 használata különösen ajánlott azoknak a horgászoknak, akik szeretnének nagyobb halakat fogni. A termék kiváló minősége és megbízhatósága biztosítja, hogy a halak megfogása könnyedén és biztonságosan történjen.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,18 egy igazán kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék tartóssága, rugalmassága és egyedi színe garantálja a sikeres horgászatot, és biztosítja, hogy minden halászat során élvezhessük a horgászat élményét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák