EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34060-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 6,85 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 a horgászok egyik legkedveltebb választása, és nem véletlenül. Ez a zsinór tökéletesen alkalmas az édesvízi horgászat minden formájára, a feeder horgászattól kezdve a pontyhorgászaton át egészen a harcsahorgászig.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 rendkívül erős és tartós, ami garantálja, hogy a horgászat során nem fog elszakadni. A zsinór anyaga UV álló, így nem fakul ki a napfény hatására, és nem bomlik le a vízben sem, így hosszú távon is használható.

A zsinór színe nagyon élénk, így könnyen látható a vízben, ami nagy előnyt jelent a horgászat során. Az élénk narancssárga színnek köszönhetően a zsinórt könnyen lehet követni, így könnyebb a halak viselkedését is megfigyelni.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 mérete tökéletesen megfelel a feeder horgászathoz, ahol a vízmélység általában 10-20 méter között van. A 300 méter hosszúság elegendő ahhoz, hogy a zsinórt többször is fel lehessen tekerni, és a 0,22 mm vastagság pedig megfelelő tartósságot biztosít a horgászat során.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 nagyon könnyen használható, és nagyon kevés tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a horgász meg tudja használni. A zsinór nagyon jól csúszik a bottesten, így a halak fogása során a zsinór gördülékenyen megy át a bottesten, ami megkönnyíti a horgászatot.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 egy kiváló minőségű zsinór, ami garantálja, hogy a horgászat során minden halat sikerül elkapni. A zsinór nagyon tartós és könnyen használható, így a horgászat élménye garantált. Ha szeretnél egy jó minőségű, tartós és könnyen használható zsinórt, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,22 tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák