EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,25

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34060-025
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 8,70 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,25 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,25 mm, ami megfelelő méretű ahhoz, hogy nagyobb halakat is könnyedén ki tudjunk fogni.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór különlegessége abban rejlik, hogy a zsinór színe fluoroszkálában pompázik. A narancssárga szín a vízben is jól látható, így könnyen követhető a halak mozgása. Ez nagy előnyt jelent a horgászok számára, akik így könnyebben tudják követni a csalijukat, és pontosan tudják, mikor éri el a hal.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. A zsinór nagyon erős, de mégis rugalmas, így nem szakad el könnyen, még akkor sem, ha nagyobb halakat akarunk kifogni vele. Emellett a zsinór nagyon sima felületű, ami segíti a dobást, és nem akad meg a gyűrűkben.

A zsinór kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is, mivel a narancssárga szín jól látható még a sötétben is. Ez nagy előnyt jelent, mivel így könnyen tudjuk követni a csalijukat, és pontosan tudjuk, mikor éri el a hal.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór könnyen kezelhető, és nagyon stabil, így hosszú ideig használható anélkül, hogy elveszítené a tulajdonságait. A zsinór anyaga nagyon strapabíró, így nem kell aggódnunk azért, hogy könnyen elszakad.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,25 egy kiváló minőségű, erős, és rugalmas zsinór, amely kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. A zsinór fluoroszkálában pompázó narancssárga színe nagy előnyt jelent a horgászok számára, mivel könnyen követhető a vízben, még az éjszakai horgászat során is. Ha szeretnél magas minőségű zsinórt használni, amely könnyen kezelhető, és stabil, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák