EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,30

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34060-030
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 12,35 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,30 egy igazán kiváló minőségű zsinór, amelyet kifejezetten a horgászok igényeire terveztek. Az EXCALIBUR márka neve önmagában is garancia arra, hogy ezzel a zsinórral csak a legjobb minőségű anyagok kerültek felhasználásra.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszú távú horgászatot tervezhessünk. Az átmérője 0,30 mm, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és pontosan dobáljunk. Ezen kívül a zsinór fluorescent narancssárga színe nagyon jól látható még sötétben is, így nem kell aggódnunk, hogy elveszítjük a kapásunkat.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,30 előnyei közé tartozik, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór magas kopásállósággal rendelkezik, így nem kell aggódnunk, hogy a horgászat során megsérül vagy elszakad. Emellett a zsinór nagyon jól viselkedik a vízben, így könnyen és pontosan tudunk vele dolgozni.

A zsinór kiváló minősége miatt nagyon sokféle horgászatra alkalmazható. A feeder horgászat során kifejezetten ajánlott, de használhatjuk pontyhorgászatra, vagy akár a method feeder horgászatra is. A zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is, így biztosak lehetünk benne, hogy a horgászatunk során megfelelően teljesít majd.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,30 egy igazán remek választás minden horgász számára. A zsinór minősége és tartóssága garantált, így akár hosszú távú horgászatra is bátran használhatjuk. A fluorescent narancssárga színe pedig még sötétben is nagyon jól látható, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk lemaradni a kapásról. Ha szeretnél egy igazán megbízható és könnyen használható zsinórt, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,30 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák