EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300M 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34060-035
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34060-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 14,85 kg
Sok horgász fél a fluo sárga színtől, nekik készült ez a termék. Köztudott hogy a narancs szín már párméteres vízben láthatatlan a halak számára. Amíg a pontyoknak a zsinór láthatatlan marad, a víz feletti részen kiválóan látható, ez pedig nagy segítség az éjszakai horgászatok során. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes megnéznie. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják az erősséget és a tartósságot. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik minden horgászati helyzethez.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór 300 méter hosszú, és 0,35 mm vastagságú. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen használható legyen mindenféle horgászatnál, legyen az folyó, tó vagy tengerparti horgászat.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór rendkívül erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy a horgászok bátran használhatják akár a nagyobb halak fogásához is. A zsinór nagyon jól bírja az erős nyomást és a húzást, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni a nagyobb halak fogása közben.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon jól látható, ami nagyon fontos a horgászok számára. A narancssárga színű zsinór könnyen látható a víz felszínén, így a horgászok könnyebben követhetik a halak mozgását és a horgászati helyzetet.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon könnyen használható. A zsinór nagyon sima felületű, ami lehetővé teszi a könnyű dobást és a sima halak felhúzását. A zsinór könnyen csúszik a boton és a tekercsen is, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór töredezettsége miatt.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon jól tartja a csalikat is. A zsinór nem tapad meg a csalikhoz, így a horgászok könnyen tudják mozgatni a csalikat a vízben.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór egy fantasztikus termék, amely minden horgásznak ajánlott. A zsinór rendkívül erős és tartós, nagyon jól látható, és nagyon könnyen használható. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amely segít neked a nagyobb halak megfogásában, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS monofil zsinór a te választásod legyen!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák