EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO SÁRGA monofil zsinór 300M 0,22M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34065-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34065-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 6,85 kg
A bojlis és feeder horgászok által kedvelt fluo sárga szín nagy segítséget nyújt éjszakai horgászatok során, vagy borult idő esetén. Lágysága teszi lehetővé számunkra az igazán nagy távolságok elérését, míg kopásállósága bármilyen akadós terepen hasznos lehet a legnagyobb pontyok szákba terelésében is. Anyaga Japánban készült, ami alapvető követelmény a kiváló minőséghez.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór egy kiváló minőségű, magas teljesítményű zsinór, amelyet speciálisan a horgászok igényeihez fejlesztettek ki. A zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, tartós, és ideális a nagy halak fogására.

A zsinór 300 méter hosszú és 0,22 mm vastag, így elegendő mennyiségű zsinór áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgász a legjobb eredményeket érje el. A zsinór sárga színe nagy előny, mivel könnyen látható a vízben, így a horgászok könnyen követhetik a halak mozgását. A sárga szín azt is jelzi, hogy a zsinór milyen mélységben van, ami segít a horgászat hatékonyságának növelésében.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór nagyon erős, és kiválóan ellenáll az akadályoknak, mint például a növényzetnek, köveknek, és egyéb akadályoknak. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a horgászat során.

Az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór nagyon könnyű, és nem okoz gondot a dobások során. Nem csavarodik össze, és nem tapad össze, ami lehetővé teszi a hosszabb dobásokat.

Összességében az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A zsinór hosszú élettartamú, erős, és könnyen látható a vízben. A zsinór ideális a nagy halak fogására, és nem okoz gondot a dobások során. Ha valaki olyan zsinórt keres, amely megbízható és hatékony, akkor az Excalibur Carp Feeder Fluo Sárga monofil zsinór tökéletes választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák