EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,16

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34055-016
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 200 m

1420 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34055-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 3,50 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az Excalibur márka kínálatában szereplő EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,16 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely kitűnő választás minden olyan horgász számára, aki szeretne hatékonyabbá és eredményesebbé tenni a horgászatát. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló.

A zsinórnak a legfontosabb előnye, hogy fluorocarbon anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a zsinór rendkívül láthatatlan a vízben, így a halak kevésbé tudják észrevenni. Ez a tulajdonság növeli a csali hatékonyságát és lehetővé teszi a horgász számára, hogy több halat fogjon.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,16 mérete 0,16 mm, ami azt jelenti, hogy vékonyabb, mint a legtöbb monofil zsinór. Ennek köszönhetően a zsinór könnyebb és finomabb beállításokat tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a horgász könnyedén kiválaszthatja a megfelelő csalit és a megfelelő technikát, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el.

A zsinór bevonata kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságainak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és használata évekig tart.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,16 a horgászat számos területén használható. Leginkább a pontyhorgászatban használatos, de kiválóan alkalmas más halfajok horgászatára is. A zsinór használata egyszerű és könnyű, és a horgász könnyedén beállíthatja a megfelelő hosszt és a megfelelő technikát, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,16 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelynek számos előnye van. A zsinór fluorocarbon anyagból készült, amely láthatatlanná teszi a vízben, ezáltal növeli a csali hatékonyságát. A zsinór mérete vékonyabb, mint a legtöbb monofil zsinór, így könnyebb és finomabb beállításokat tesz lehetővé. A zsinór bevonata kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságainak. A zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és számos halfaj horgászatára használható. Ez az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinórral a horgászat hatékonyabbá és eredményesebbé válik.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák