EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34055-020
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 200 m

1420 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34055-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 5,10 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20' egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A termék előnyeit figyelembe véve, megállapíthatjuk, hogy ez a zsinór tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne könnyedén és eredményesen horgászni.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20 mérete 0,20 mm, és 200 méter hosszú. Ez a méret tökéletes a különböző halfajokhoz, és kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20 előnyei között található az, hogy a zsinór kiválóan ellenáll a vízben, és nagyon könnyen kezelhető. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is, mivel nagyon erős és tartós. A zsinór maga fluorocarbon anyagból készült, ami nagyon rugalmas és tartós anyag, és a bevonatnak köszönhetően még ellenállóbb a víznek.

Ezenkívül az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20 kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez is. Például, ha szereted a spiccbotos horgászatot, akkor ez a zsinór kiváló választás lesz számodra, mivel nagyon könnyen kezelhető és nagyon érzékeny.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20 további előnye az, hogy nagyon könnyen csomózható, így nem kell aggódnod a zsinór csomózódása miatt. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, és nagyon sokoldalúan használható.

Végső soron az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20 egy nagyon jó minőségű zsinór, amely kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez. Ez a zsinór nagyon erős és tartós, és kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is. Ha szereted a horgászatot, és egy jó minőségű zsinórra van szükséged, akkor az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,20 a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák