EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34055-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 200 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34055-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 5,80 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 egy olyan horgászzsinór, amely kiváló minőségű és tartós. A zsinór egy fluorocarbon bevonattal van ellátva, amely megakadályozza a csomók kifakadását, és csökkenti a szakadás lehetőségét. A zsinór nagyon sima és könnyen csúszik a vezetőkön, így kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására.

A zsinór vastagsága 0,22 mm, és 200 méter hosszúságú. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb távokon is biztonságosan horgásszunk, és hogy a zsinór elegendő legyen a nagyobb halak fogásához is. A zsinór színe áttetsző, így könnyen elrejthetjük a halak elől, és megakadályozhatjuk, hogy a zsinór feltűnjön a vízben.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 további előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság és a maximális érzékenység. A zsinór nagyon erős, így biztos lehetünk abban, hogy a halakat biztonságosan megfogjuk. Emellett a zsinór nagyon érzékeny, így azonnal észlelhetjük a halak érintését, és reagálhatunk a kapásokra.

A zsinór csomózási képessége kiváló, és könnyen csomózható. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan cseréljük ki a horogat vagy a csalit, és hogy ne veszítsünk el értékes időt a horgászat során. A zsinór könnyű, és kényelmes a használata, így hosszabb ideig is horgászhatunk vele anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 ideális választás minden horgász számára, akik nagyobb halakat akarnak fogni. A zsinór kiváló minőségű és tartós, így biztos lehetünk abban, hogy hosszú ideig használhatjuk anélkül, hogy aggódni kellene a szakadás vagy az elhasználódás miatt. Emellett a zsinór könnyen csomózható és nagyon érzékeny, így hatékonyan reagálhatunk a kapásokra, és biztonságosan megfoghatjuk a halakat. Ha egy olyan zsinórra van szükséged, amely megbízható és hatékony, akkor az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák