EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34055-025
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 200 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34055-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 8,40 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 egy olyan termék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A zsinór egy erős és tartós anyagból készült, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fogjanak.

A zsinór mérete 200 méter hosszú és 0,25 mm vastagságú, így ideális választás azok számára, akik hosszabb távolságra szeretnének horgászni, vagy nagyobb halakat akarnak fogni. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja, hogy a zsinór nem fog elszakadni, ha nagy nyomásnak van kitéve.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 előnyei közé tartozik a zsinór kiváló tartóssága és erőssége. A zsinór bevonata megakadályozza a csomók kibomlását, így a horgászok könnyedén tudnak dolgozni a zsinórral. A zsinór fluorocarbon anyaga lehetővé teszi, hogy a zsinór ne látszódjon a vízben, így a halak nem fogják észrevenni, amikor a horgászok próbálják becsapni őket.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 előnye továbbá, hogy a zsinór könnyen használható, és könnyen használható minden típusú horgászboton. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni, ha nagy nyomásnak van kitéve.

Összességében az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 egy kiváló minőségű és tartós zsinór, amely ideális választás azok számára, akik nagyobb halakat akarnak fogni. A zsinór könnyen használható, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják, hogy a zsinór nem fog elszakadni, ha nagy nyomásnak van kitéve. Ha nagyobb halakat akarsz fogni, akkor az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,25 az ideális választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák