EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór 200M 0,30

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34055-030
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 200 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34055-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 10,85 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór megérkezett a horgászok világába, hogy megkönnyítse a halak fogását és növelje a sikerességet. Ez a zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a legjobb anyagok felhasználásával készítettek, és amely kiváló teljesítményt nyújt minden horgászfelszerelésben.

A zsinór hossza 200 méter, ami bőséges mennyiségű zsinórt biztosít a horgászok számára, így nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elfogy aznap, amikor a halak fogása a legjobb. A vastagsága 0,30mm, ami azt jelenti, hogy ez a zsinór rendkívül erős és tartós. A vastagság tökéletesen megfelel a nagyobb halakhoz való horgászathoz, és a zsinór állóképessége garantált.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór egyedülálló előnyei közé tartozik a fluorocarbon bevonat, amely növeli a zsinór kopásállóságát és tartósságát. Az ilyen bevonatnak köszönhetően a zsinór ellenállóbb a külső hatásokkal szemben, és kevesebb hajlásra van szüksége, ami csökkenti a szakadásokat és a szakításokat.

A zsinór kiválóan alkalmas minden körülményre, és különösen ajánlott a nagy halak horgászatára. Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór szinte láthatatlan a vízben, ami csökkenti a halak megfélemlítését, és növeli a halak fogásának esélyeit.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór nagyszerű választás minden horgász számára, aki magas minőségű és tartós zsinórra van szüksége. Ez a zsinór kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, és biztosítja, hogy minden horgászat sikeres legyen. A zsinór magas minősége és tartóssága, valamint a fluorocarbon bevonat, amely növeli a kopásállóságot és a tartósságot, biztosítja, hogy ez a zsinór hosszú évekig használható legyen. Ha a halak fogása a célod, akkor az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór az első választásod kell legyen!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák