EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór 200M 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34055-035
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 200 m

1850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34055-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 200 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 13,85 kg
Számos cég gyártott idáig is fluorocarbon zsinórokat, melynek előnyeit minden horgászmódszernél ismerjük. Viszont magas áruk miatt ezek sok horgász számára elérhetetlenek voltak. Ezt a hiányosságot pótolja a forradalmian új Excalibur Fluoro Carbon Coated megoldása. Az innováció lényege, hogy egy víztiszta monofil zsinórt fluorocarbon bevonattal látnak el. A végeredmény egy magas kopásállóságú, vízben szinte láthatatlan, de mégis megfizethető árú pontyozó zsinór, melynek tulajdonságai közel vannak a 100% fluorocarbon zsinórokéhoz, viszont az ára még mindig megfizethető. A fluorocarbon bevonat miatt a nyúlása csekélyebb mint a hagyományos monofil zsinóroké, ez viszont akadós terepen lehet segítség, illetve a sikertelen akasztások száma is jelentősen csökken.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED monofil zsinór 200M 0,35' egy olyan horgászzsinór, amely egyedülálló előnyökkel rendelkezik, és ideális választás minden horgász számára, aki a halászat során a legjobbakat akarja elérni. A zsinór mérete 0,35mm vastagságú, és 200 méter hosszú, így elegendő hosszúság áll rendelkezésre ahhoz, hogy a halászat során a megfelelő távolságba tudjuk dobni az orsót.

Ez a zsinór különleges, fluorocarbon bevonatot kapott, amely megakadályozza, hogy a zsinór vízbe merüljön. Ez azt jelenti, hogy a zsinór úszni fog a víz felszínén, ami nagyon hasznos, ha olyan halakat akarunk elkapni, amelyek a víz felszínén táplálkoznak. A bevonatnak köszönhetően a zsinór is ellenállóbb lesz az időjárási viszontagságokkal szemben.

Ezen kívül, a zsinór rendkívül erős és kopásálló, így egész napos halászat során is megbízhatóan fogja tartani a halakat. Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór egy nagyon jó ár-érték arányú termék, amely szinte minden horgász számára megfizethető.

A zsinór színe áttetsző, így a halak nehezebben észlelik, amikor a zsinórral kapcsolatba kerülnek. Ez különösen hasznos lehet, ha olyan halakat akarunk elkapni, amelyek óvatosak és nehezen befolyásolhatóak.

Az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinór kiváló minőségű, és könnyen használható. A zsinór könnyen csomózható, így nem kell aggódnunk az összetekeredés miatt, és a zsinór könnyen lecsúszik az orsóról, amikor szükség van rá.

Összességében, az EXCALIBUR CARP FLUORO CARBON COATED zsinórt ajánljuk mindazoknak, akik a legjobbat akarják elérni a halászat során. A zsinór fluorocarbon bevonata, kopásállósága, és áttetsző színe miatt egyedülálló előnyökkel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy még több halat fogjunk. Ha a horgászat a szenvedélyünk, akkor érdemes kipróbálni ezt a zsinórt, és megtapasztalni az előnyeit.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák