EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30S05-620
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1090 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Excalibur Sea Cameleon zsinór - Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.
Cikkszám: 30S05-620
Átmérő: 20 mm
Hossz: 300m

Excalibur Sea Cameleon zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.  Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,20MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely számos előnnyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a horgászok számára igazán értékes eszköz lehet.

Ez a zsinór kifejezetten a tengeri horgászok számára készült, és olyan kihívásokkal szembeni ellenállóképességgel rendelkezik, mint a szél, a hullámok és a sós víz. A zsinór nagy teherbírása és kopásállósága biztosítja, hogy a horgászok az erősebb halakat is biztonságosan húzzák ki a vízből.

A zsinór hossza 300 méter, ami azt jelenti, hogy ezzel a horgászzsinórral hosszabb távolságokra is el lehet jutni, ami különösen hasznos lehet, ha a horgászok olyan helyeken horgásznak, ahol a halak messzebbre úsznak.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,20MM vastagsága ideális választásnak bizonyul a tengeri horgászok számára, mivel a vastagságának köszönhetően nagyobb ellenállást tud biztosítani a nagyobb halak ellen, miközben a horgászoknak még mindig lehetőségük van arra, hogy a zsinórjukat nagyobb távolságokra dobhassák.

A zsinór színe camou, ami azt jelenti, hogy a vízben könnyebben el tud olvadni a környezettel, így a halak kevésbé fognak megijedni a zsinórtól. Ez különösen fontos lehet, ha a horgászok olyan helyeken horgásznak, ahol a halak nagyon óvatosak.

Ez a zsinór tartós és megbízható, és tényleg megéri a befektetést. A tengeri horgászok számára kifejezetten ajánlott, akik olyan helyeken horgásznak, ahol nagyobb halakra számíthatnak. Ha egy olyan horgászzsinórra van szükséged, amely megbízható és nagy teherbírással rendelkezik, az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór a legjobb választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák