EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,25MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30S05-625
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1090 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 30S05-625
Átmérő: 25 mm
Hossz: 300m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

 

Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.

Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig.

A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,25MM 300M egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely remek választás lehet minden horgász számára. Ez a zsinór rendkívül sokoldalú és széles körben alkalmazható, így tökéletes választás lehet mind a tengeri, mind a édesvízi horgászathoz.

A legfontosabb előnye, hogy rendkívül erős és tartós, így megfelelő ellenállást biztosít a nagyobb halak ellen is. A 0,25 mm vastagság és a 300 méter hosszúság pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan horgásszunk bármilyen halat, bármilyen körülmények között.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a legtöbb horgász számára tökéletes választás lehet. A zsinór kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen csomózható és kiválóan tartja a csomókat, így biztosak lehetünk abban, hogy a halak nem fognak elszakítani bennünket.

A zsinór színe szintén nagyon hasznos előny lehet, mivel a halak nehezebben veszik észre, így könnyebben be tudunk fogni nagyobb mennyiségű halat. Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór ráadásul vízálló és UV-álló, így hosszú távon is megőrzi minőségét.

Összességében az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,25MM 300M egy igazán remek választás lehet minden horgász számára, aki szeretne egy erős, tartós és könnyen kezelhető zsinórt használni. A zsinór méretei lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen halat célba vegyünk, és a színének köszönhetően könnyebben be tudunk fogni nagyobb mennyiségű halat. Ha minőségi és megbízható zsinórra van szükséged, akkor az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór a tökéletes választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák