EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30S05-630
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 30S05-630
Átmérő: 30 mm
Hossz: 300m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

 

Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.

Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig.

A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M a horgászok kedvence, és nem véletlenül. Ez a zsinór az egyik legjobb választás a tengeri horgászat szerelmeseinek, és ideális minden olyan helyzetben, ahol a horgászoknak nagyobb távolságra kell eljuttatniuk az etetőanyagot és az áldozatot.

A zsinór rendkívül tartós, így a legnehezebb halaknak is ellenáll, és biztosítja a horgászok számára a maximális biztonságot. A 0,30 mm vastagságú zsinór 300 méter hosszúságú, ami azt jelenti, hogy elegendő mennyiség áll rendelkezésre minden horgászati ​​helyzetre.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M előnyei között említhető a kiváló minőségű anyagból készült zsinór, amely kiválóan ellenáll a víznek, az UV-sugárzásnak és az időjárásnak. A zsinór kiválóan látható a vízben, így a horgászok könnyen követhetik a hal mozgását és az etetőanyag elérését.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M hossza és vastagsága lehetővé teszi a nagyobb halak és a távoli helyek elérést, így a horgászok könnyedén fognak halat a legnehezebb körülmények között is.

A zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, és a horgászok számára hosszú távú befektetésnek számít. Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a maximális biztonságot és a kiváló teljesítményt.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M méretei: 300 méter hosszúságú, 0,30 mm vastagságú. Ezek a méretek teszik lehetővé, hogy a zsinór könnyen illeszkedjen a horgászbotra és a legtöbb horgászországra.

Összességében az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M egy kiváló minőségű, tartós és megbízható zsinór, amely minden tengeri horgász számára ajánlott. A zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyek garantálják, hogy a horgászok könnyedén fognak halat a legnehezebb körülmények között is. Ha keres egy kiváló minőségű zsinórt, amely maximális biztonságot és teljesítményt biztosít, az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,30MM 300M az Ön választása.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák