EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30S05-650
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,50
Zsinór hossza: 300 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Excalibur Sea Cameleon zsinór - Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.
Cikkszám: 30S05-650
Átmérő: 50 mm
Hossz: 300m

Excalibur Sea Cameleon zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Cameleon változatot már sokan jól ismerik. Különleges színe szinte alkalmazkodik a környezethez. Ha hínáros a pálya, zöldes árnyalattal olvad bele, ha a sötét iszapban fekszik, észrevehetetlenül fekete lesz. Nyúlása, a monofil zsinórokat tekintve közepesnek mondható.  Méretsora igen széles. 0,20 mm-es feederezésre tökéletesen alkalmas vastagsággal kezdődik, majd a bojlis, hagyományos fenekező méreteken keresztül folytatódik egészen egy dobóelőkének is alkalmas 0,50 mm-es változatig. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M a horgászok legjobb barátja lehet, ha a tengeri halakat célozzuk meg. Ez a zsinór a EXCALIBUR márka egyik legnépszerűbb terméke, amelyet a horgászok már régóta használnak a tengeri halak fogására.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M kiváló minőségű, és a horgászoknak számos előnyt kínál. Első és legfontosabb előnye a tartósság. Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M rendkívül erős, és a legnehezebb tengeri halakat is könnyedén megfoghatjuk vele. A zsinór nem szakad, és hosszú ideig használható, így garantáltan megéri rá befektetni.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M további előnye, hogy nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhető a halak mozgása. Ez különösen akkor hasznos, ha sötétben horgászunk, vagy ha a víz sűrűbb, homályosabb.

A zsinór vastagsága 0,50 mm, így könnyen illeszkedik a legtöbb tengeri horgászbotra. A 300 méteres hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy egy egész napot eltöltsünk a tengeren, anélkül, hogy aggódnánk az anyag elfogyása miatt.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M előnye továbbá, hogy nagyon rugalmas és könnyen kezelhető. A zsinórt könnyű feszíteni, és a horgászoknak nagyobb mozgásszabadságot biztosít, így könnyen követni tudják a halak mozgását.

Az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M ideális a tengeri horgászat szerelmeseinek, akik szeretnének nagyobb halakat fogására koncentrálni. A zsinór kiváló minőségű, tartós, jól látható és könnyen kezelhető, így garantáltan a tengeri horgászok kedvencévé válik.

Végezetül, az EXCALIBUR SEA CAMELEON monofil zsinór 0,50MM 300M egy igazán kiváló termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki a tengeri horgászat szerelmese. A zsinór kiváló minőségű, tartós, jól látható és könnyen kezelhető, így garantáltan a tengeri horgászok kedvencévé válik. Ha te is szeretnél nagyobb halakat fogni a tengeren, akkor ez a zsinór az, amelyre szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák