EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S50-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

1090 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S50-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

 

Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy...

...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe.

A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22MM egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a tengeri horgászok számára készült. A zsinór színei jól illeszkednek a tengeri környezetbe, így nem lesz feltűnő a halak számára, amikor behúzzuk a horogba.

A zsinór vastagsága 0,22 mm, ami ideális méret a kisebb halak horgászatához, de elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is biztonságosan kifogjuk. A 300 méteres hossz miatt nem kell aggódnunk a zsinór gyakori cseréjéért sem.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22MM nagyon erős és tartós. A zsinór kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak és a sósvíznek is, így hosszú élettartamú. Az anyaga nagyon sima, így a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, ami nagyobb távolságra is lehetővé teszi a horgászatot.

A zsinór nagyon jól viselkedik a vízben. A kiváló minőségű anyaga miatt a zsinór nem deformálódik, így nem veszít el az erősségéből és az eredményességéből. A zsinór elasztikus és tartós, így könnyen használható mindenféle horgászatnál.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22MM nagyon könnyen kezelhető és gyorsan használható. A zsinór nagyon jól megfogható, így könnyen beállíthatjuk az ideális húzóerőt, hogy a halakat biztonságosan kifoghassuk.

Összességében az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22MM egy nagyon jó minőségű és tartós zsinór, amely kifejezetten a tengeri horgászok számára készült. A zsinór színei jól illeszkednek a tengeri környezetbe, így a halak nem fognak rájuk felkapni. A zsinór vastagsága és hossza ideális méret a kisebb halak horgászatához, de elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is biztonságosan kifogjuk. A zsinór nagyon erős és tartós, így hosszú élettartamú. A zsinór kiváló minőségű anyaga miatt nagyon jól viselkedik a vízben, nem deformálódik és nem veszít el az erősségéből. A zsinór nagyon könnyen kezelhető és gyorsan használható, így minden horgász számára ajánlott.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák