EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,28MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S50-028
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,28
Zsinór hossza: 300 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S50-028
Átmérő: 0,28 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!   Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy... ...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység, amelyet mindenki élvezhet. Azonban, ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor szükséged lesz megfelelő felszerelésre, és az Excalibur Sea Camou monofil zsinór ebben nagyszerű választás lehet. Ez a zsinór egy kiváló minőségű, megbízható és tartós termék, amely garantáltan segíteni fog a sikeres horgászatban.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór 300M 0,28MM méretű, ami azt jelenti, hogy hossza 300 méter, vastagsága pedig 0,28 mm. Ez az ideális méret, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld a zsinórt, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal is.

Ez a zsinór kifejezetten tengeri horgászathoz lett tervezve, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Először is, rendkívül könnyű, ami azt jelenti, hogy kevésbé fáradt leszel a horgászat során. Ezenkívül, az Excalibur Sea Camou monofil zsinór nagyon erős, és ellenáll a legtöbb halnak, így biztos lehetsz benne, hogy megfogod a kívánt zsákmányt.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór rendkívül tartós is. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és nem fog könnyen elszakadni vagy megsérülni. Ez különösen akkor fontos, ha gyakran horgászol, mivel így nem kell időről időre új zsinórt vásárolnod.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór rendkívül rugalmas is. Ez azt jelenti, hogy rugalmasabb, mint a legtöbb más zsinór, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld és vezesd a halat. Ez nagyon fontos, mert így megakadályozhatod a hal elszakadását vagy a horog kijövését.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór rendkívül sokoldalú is. Ez azt jelenti, hogy alkalmas számos különböző típusú horgászatra, beleértve a parton, a csónakon, a folyóban és a tengeren való horgászatot is. Könnyen használható, és rendkívül megbízható, így biztosan nem fogsz csalódni benne.

Az Excalibur Sea Camou monofil zsinór a horgászok körében igen népszerű termék, és nem véletlenül. Ez egy kiváló minőségű, megbízható és tartós termék, amely segíteni fog a sikeres horgászatban. Ha keresel egy jó minőségű zsinórt, amely mindenféle horgászatra alkalmas, akkor az Excalibur Sea Camou monofil zsinór a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák