EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S50-030
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S50-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!

 

Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy...

...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe.

A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM egy olyan termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. Az EXCALIBUR márka hosszú évek óta megbízható partnere a horgászoknak, és ez a zsinór sem okoz csalódást.

A zsinór hossza 300 méter, ami bőven elegendő ahhoz, hogy akár több alkalommal is használható legyen. Az átmérője pedig 0,30 mm, ami azt jelenti, hogy vastagabb halakat is könnyedén kifoghatunk vele.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór egyik legfontosabb előnye a kiváló minőségű anyagból készülése. A zsinór anyaga rendkívül tartós és ellenálló, így nem kell attól tartanunk, hogy a halak kifeszítik vagy megszakítják a zsinórt.

A monofil zsinór kiválóan alkalmas a tengeri horgászatra, hiszen a színe és mintázata tökéletesen illeszkedik a tengeri környezethez. Így az esetlegesen félénk halak sem fognak megijedni a zsinórtól.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór tökéletesen alkalmas a horgászatra, akár a parton, akár a vízen. A zsinór könnyen csúszik a bottesten, így a dobásoknál is kiválóan teljesít. A zsinór hosszú élettartama és kiváló minősége miatt, akár több szezonban is használható.

A zsinór felhasználói szempontból is előnyös, hiszen a csomózhatósága kiváló és könnyen kezelhető. Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór kiváló ár-érték arányú termék, ami minden horgász számára ajánlott.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM előnyei:

- Kiváló minőségű anyagból készült, tartós és ellenálló
- Tökéletesen illeszkedik a tengeri környezethez, így nem riasztja el a halakat
- Könnyen csúszik a bottesten, így a dobásoknál is kiváló teljesítményt nyújt
- Kiváló csomózhatóság és kezelhetőség
- 300 méter hosszú és 0,30 mm átmérőjű, vastagabb halak kifogására is alkalmas
- Kiváló ár-érték arányú termék, ajánlott minden horgásznak

Ha minőségi, tartós és könnyen kezelhető zsinórra van szükséged a tengeri horgászat során, akkor az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,30MM a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák