EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,40MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S50-040
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 300 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S50-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!   Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy... ...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór egy igazi horgászok által nagyra értékelt termék, amely kiváló minőségű alapanyagokból készült. A zsinór hossza 300 méter, vastagsága 0,40 mm, így nagyobb halak fogására is alkalmas. A termék előnyeit tekintve a következőket említhetjük:

1. Kiváló minőségű alapanyagok: A zsinór készítése során csak a legjobb minőségű alapanyagokat használják, így a végeredmény is kiváló minőségű.

2. Tökéletesen láthatatlan vízben: A zsinór színe a tengeri környezetbe tökéletesen beolvad, így a halak nem érzékelik a jelenlétét. Ez különösen fontos, ha érzékeny halakra horgászunk.

3. Nagy teherbírás: A zsinór nagy teherbírással rendelkezik, így a nagyobb halak is biztonságosan kifoghatók vele.

4. Könnyű használat: A zsinór kiválóan használható mindenféle horgásztechnikához, így akár a legtapasztaltabb horgászok is elégedettek lesznek vele.

5. Hosszú élettartam: A zsinór anyaga nagyon ellenálló, így hosszú élettartamú, tartós termékről van szó.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,40MM a horgászok számára egy igazi álomtermék, amely kiváló minőségű alapanyagokból készült. A termék nemcsak a halak, hanem a horgászok számára is láthatatlan a vízben, így nagyobb esélyük van a sikerre. A zsinór nagy teherbírással rendelkezik, így a nagyobb halak is biztonságosan kifoghatók vele. A termék kiválóan használható mindenféle horgásztechnikához, így akár a legtapasztaltabb horgászok is elégedettek lesznek vele. A zsinór anyaga nagyon ellenálló, így hosszú élettartamú, tartós termékről van szó. Ha egy igazán minőségi monofil zsinórra van szükséged, akkor az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák