EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S50-050
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,5
Zsinór hossza: 300 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S50-050
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 300 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!   Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A terepszínű mintázattal készült Camou zsinór vékonyabb méretei tökéletesen alkalmasak feederezésre, vastagabb változatai pedig bojlizásra, hagyományos fenekezésre, vagy... ...vagy úszózásra! Igen úszózásra! Főleg olyan tökleveles, hínáros területeken, ahol a halak nagyon óvatosan táplálkoznak. Zöldes fekete színével beleolvad környezetébe. A tekercsekre egy ideális, 300 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM a horgászok által nagyon kedvelt, kiváló minőségű zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik. Az EXCALIBUR márkanév már önmagában is garancia a minőségre és az innovatív megoldásokra. Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM számos horgászati ​​kalandot és sikert garantál a felhasználók számára.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM különleges camou színének köszönhetően a halak számára nehezebb észrevenni, így nagyobb esély van arra, hogy sikerül becserkészni őket. Emellett a zsinór magas teherbírása is nagyon előnyös. Ez a zsinór kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására, és nem kell aggódni a szakadás miatt. Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM nagyon erős, de ugyanakkor rugalmas is, így az érzékenyebb halak kifogása is könnyedén megoldható.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több horgászati alkalommal is használhassuk. A 0,50 mm vastagság pedig optimális a nagyobb halak fogásához. Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM rendkívül tartós, így idővel sem fog elveszíteni a minőségéből, ami a horgászok számára nagyon fontos szempont.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM kiválóan alkalmazkodik a víz hőmérsékletéhez és a vízminőséghez is, így minden körülmények között jól használható. A zsinór rendkívül sima felületű, ami lehetővé teszi a távoli dobást is, és a zsinór könnyedén siklik a vízen, így nem okoz felesleges zajt, ami a halakat idegesítheti.

Az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM előnye, hogy rendkívül könnyen kezelhető. A zsinór nem csomósodik össze, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók kibogozásával kapcsolatban. Emellett a zsinór nagyon jól látható a víz felszínén, így a horgászoknak könnyebb követni a hal mozgását és időben reagálni.

Végül, de nem utolsósorban, az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. A minőségi zsinór ára megfizethető, így a horgászoknak nem kell a minőség rovására spórolniuk. Összességében az EXCALIBUR SEA CAMOU monofil zsinór 300M 0,50MM minden olyan horgász számára ajánlott, aki minőségi és tartós zsinórra van szüksége, amely kiválóan alkalmazkodik minden körülményhez, és lehetővé teszi a nagyobb halak fogását.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák