EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34S55-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 200 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34S55-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 200 m

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 egy kiváló minőségű monofil zsinór, amely kifejezetten a tengeri horgászok számára készült. A zsinór 200 méter hosszú és 0,22 mm vastagságú, így tökéletesen alkalmas a kisebb és közepes méretű halak fogására.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 rendkívül tartós és ellenálló, így könnyedén megbirkózik a tengeri környezetben előforduló extrém körülményekkel. A zsinór bevonata kiváló minőségű flurocarbon anyagból készült, amely rendkívül ellenálló az UV-sugárzásnak és a sóoldatoknak. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és nem fog elhasználódni a horgászat során.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 nagyon érzékeny és könnyen kezelhető, így a horgászok pontosan érzékelhetik a halak harapását. A zsinór színe halványkék, így könnyen látható a vízben, és segít a horgászoknak követni a halak mozgását.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 rendkívül erős és húzóereje akár 11,8 kg is lehet. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak, anélkül hogy aggódniuk kellene a zsinór megszakadása miatt.

Összességében az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,22 egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a tengeri horgászoknak ajánlunk. A zsinór tartós, ellenálló és könnyen kezelhető, így a horgászoknak ideális választás, akik szeretnék megbirkózni a tengeri kihívásokkal. Próbáld ki Te is és biztosan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák