EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28

Külső raktáron
Cikkszám: EF-34S55-028
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,28
Zsinór hossza: 200 m

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34S55-028
Átmérő: 0,28 mm
Hossz: 200 m

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28' egy fantasztikus minőségű zsinór, amely kiválóan alkalmas a horgászat minden területén. A zsinór nagy szakértelemmel készült, és azoknak a horgászoknak készült, akik a legmagasabb szintű minőségre vágynak.

A zsinór mérete 200 méter hosszú és 0,28 mm vastag, ami azt jelenti, hogy erős és tartós, de ugyanakkor elég finom ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28 nagyszerű választás minden horgász számára, aki a legjobb minőségre és hatékonyságra törekszik.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28 olyan anyagból készült, amely rendkívül ellenálló és tartós. A zsinór felülete speciálisan bevonva van, így még ellenállóbbá válik az időjárási viszonyokkal szemben, és még hosszabb ideig tartóssá válik. A zsinór kiválóan ellenáll a vízben lévő UV-sugárzásnak és a sótartalmú víznek is.

A zsinór nagyon könnyen kezelhető, és nagyon jól csúszik a bot vezetőgyűrűin. Ez azt jelenti, hogy még hosszabb dobásokat lehet végrehajtani, és a halakat még hatékonyabban lehet megszerezni. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28 nagyszerű választás a képzett és tapasztalt horgászok számára, akik a lehető legjobb minőséget keresik.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28 rendkívül sokoldalú zsinór, amely számos különböző horgásztechnikához használható. A zsinór ideális a tengeri horgászathoz, a süllőhorgászathoz, a pontyhorgászathoz és sok más horgászati ​​tevékenységhez is.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28 egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki a legmagasabb minőségre és hatékonyságra törekszik. A zsinór erős, tartós és rendkívül sokoldalú, ami azt jelenti, hogy számos különböző horgászati ​​tevékenységhez használható. Ha a legjobb minőséget keresed, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,28 az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák