EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S55-035
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 200 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34S55-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 200 m

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlok, aki szeretne magas minőségű zsinórt használni. Ez a zsinór 200 méter hosszú és 0,35 mm átmérőjű, így ideális választás lehet a tengeri horgászat szerelmeseinek. Az EXCALIBUR márkájú zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyeket most részletesen bemutatok.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór egy olyan kiváló minőségű zsinór, amelynek nagyobb az ellenállása és a tartóssága, mint a hagyományos monofil zsinóroknak. Ezt a zsinórt kifejezetten a tengeri horgászatra tervezték, így ellenáll a sós víznek és a tengeri élőlényeknek. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór bevonata a fluorocarbon anyagot tartalmazza, amely kiváló vízállósággal és kopásállósággal rendelkezik. Ez a bevonat védi a zsinórt a napsugárzástól és a környezeti hatásoktól is.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór nagyon rugalmas és könnyű használni. A zsinór könnyen csúszik a horgászboton és a bottal együtt is mozgatható. Emellett a zsinór magas szakítószilárdsággal rendelkezik, így nagyobb halak fogására is alkalmas. A zsinórra feltekerhető nagyobb súlyok is, így azokat biztonságosan lehet dobni, és nem kell aggódni a zsinór elszakadása miatt.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór a méretének köszönhetően kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik szeretnek messzebbre dobni. A hosszú zsinór lehetővé teszi, hogy nagyobb területet fedjenek le, és így nagyobb eséllyel kapjanak halat.

A zsinór színe világoszöld, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen lássák a zsinórt a vízben. Emellett a zsinór színe nem riasztja el a halakat, így nagyobb eséllyel kapnak halat.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb szabványoknak. A zsinór a tengeri horgászat szerelmeseinek tökéletes választás lehet, akik szeretnének biztosak lenni abban, hogy a zsinórjuk tartós és megbízható. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór kiváló minősége és előnyei miatt mindenkinek ajánlom ezt a terméket, aki szeretne magas minőségű zsinórt használni a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák