EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,40

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S55-040
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 200 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34S55-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 200 m

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,40 egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik keresik az erős és tartós zsinórt a tengeri horgászathoz. A zsinór mérete 0,40 mm vastag és 200 méter hosszú, ami egy nagyon jó méret a különböző halak horgászatához.

A zsinór előnye, hogy fluorocarbon bevonattal rendelkezik, ami kiválóan ellenáll a víznek és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem bontódik le és nem veszít az erejéből, még akkor sem, ha hosszabb ideig van vízben. Emellett a fluorocarbon anyag nagyon könnyen csúszik a vízben, így a zsinór horgászat közbeni mozgatása nagyon könnyű és gyors.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,40 kiválóan alkalmas arra, hogy nagyobb halakat is kifogjunk, mivel rendkívül erős és tartós. A zsinór nagyon jól megállja a helyét a tengeri horgászatnál, mivel a tengeri körülmények nagyon szélsőségesek lehetnek, és sok zsinórnak nem állnak ellen.

Ez a zsinór a horgászok számára kényelmes és könnyű használatot biztosít, mivel nem tapad és nem hurcolódik a vízben. Emellett a zsinór színe is nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhetjük a halak mozgását. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,40 egy fantasztikus választás minden horgásznak, aki igényes és tartós zsinórra vágyik.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,40 egy fantasztikus választás a tengeri horgászok számára, akik erős, tartós és könnyen használható zsinórt keresnek. A zsinór fluorocarbon bevonattal rendelkezik, ami ellenáll a víznek és a korróziónak, és könnyen csúszik a vízben. A zsinór nagyon erős és tartós, és kényelmes és könnyű használatot biztosít a horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák