EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S55-050
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,50
Zsinór hossza: 200 m

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34S55-050
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 200 m
Szakítószilárdság: 16,70 kg

Excalibur Sea Fluoro Carbon Coated zsinór

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét.

A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik!

Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50: A minőségi horgászfelszerelések elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeres legyen a horgászat. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki szeretne kiváló minőségű zsinórt használni a horgászat során. Ez a zsinór különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket csak a legjobb minőségű zsinórok képesek biztosítani.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 egyik nagy előnye, hogy kiváló minőségű anyagból készült. Ez a zsinór fluorocarbon anyagból készült, amely nagyon erős és tartós anyag. Ezenkívül a zsinór bevonata tovább növeli a tartósságát és ellenálló képességét az időjárási viszontagságokkal szemben. A zsinór bevonata kiváló minőségű anyagból készült, amely kiválóan ellenáll a kopásnak és a korróziónak.

A termék mérete 200 méter hosszú és 0,50 mm átmérőjű. Ez a méret tökéletes a tengeri horgászathoz, mivel elegendő hosszú és vastag ahhoz, hogy a nagyobb halakat is könnyedén fel lehessen fogni. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 nagyon rugalmas és könnyen használható, így minden horgász számára ideális választás.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 másik nagy előnye, hogy rendkívül lágy és könnyen csúszik a horgászboton. Ez nagyon fontos a sikeres horgászat szempontjából, mivel lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén dobja ki a csalit a vízbe, és könnyen mozgathatja a horgászbotot a halak elkapásához.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 további előnye, hogy rendkívül erős és ellenálló a horgászat során jelentkező nyomásokkal szemben. Ez lehetővé teszi, hogy a horgász nagyobb halakat is könnyedén fogjon fel, anélkül, hogy aggódna a zsinór megrepedése miatt. Ezenkívül a zsinór kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is, így hosszabb ideig használható.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon erős és tartós. A zsinór kiválóan alkalmas a tengeri horgászathoz, mivel nagyobb halakat is könnyedén lehet vele fogni. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 nagyon rugalmas és könnyen használható, így minden horgász számára ideális választás. Ha minőségi horgászati felszerelésekre van szükséged, akkor az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,50 egy kiváló választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák