EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S55-060
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,6
Zsinór hossza: 200 m

2290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S55-060
Átmérő: 0,60 mm
Hossz: 200 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik! Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez a zsinór egy olyan termék, amelyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, és biztonságban tudni a felszerelésüket. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy 200 méter hosszú zsinór, amely 0,60 mm vastagságú. Ez a vastagság tökéletesen alkalmas a nagyobb halakhoz, és biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór különleges felülettel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a zsinór siklóssá váljon, és nem ragad bele a sziklák vagy más akadályokba.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 rendkívül könnyű, ami biztosítja, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudják kezelni a zsinórt. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan termék, amelyet a horgászok akkor is használhatnak, ha a körülmények nem ideálisak.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan termék, amelynek előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság. Ez a zsinór olyan halak megfogására alkalmas, amelyek nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. A zsinór kiváló tulajdonságai biztosítják, hogy a horgászok biztonságban tudják a felszerelésüket, és megbízhatóan tudják kezelni a zsinórt.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 olyan termék, amelyet a horgászok azért szeretnek, mert nagyon könnyű kezelni. A zsinór felülete siklós, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór nem ragad bele a sziklákba vagy más akadályokba, így a horgászok biztonságban tudják a felszerelésüket. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 nagyon tartós, és megbízhatóan használható a horgászat során.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór különleges felülete biztosítja, hogy a zsinór siklós legyen, és nem ragadjon bele a sziklákba vagy más akadályokba. Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan termék, amelyet a horgászok bármilyen körülmények között használhatnak, és amely nagyon hatékonyan és biztonságosan használható a horgászat során.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászat során. A zsinór nagyon tartós, megbízható, és nagyon könnyen kezelhető. A zsinór különleges felülete biztosítja, hogy a zsinór siklós legyen, és nem ragadjon bele a sziklákba vagy más akadályokba. Ha egy hatékony és megbízható zsinórra van szükséged a horgászat során, akkor az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON zsinór COATED 200M 0,60 a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák