EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,70

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34S55-070
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,70
Zsinór hossza: 200 m

2650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria!
Cikkszám: 34S55-070
Átmérő: 0,70 mm
Hossz: 200 m

Az Excalibur zsinórok megújult változata a Sea széria! Az elődhöz képest még kopásállóbb anyagból készült, speciális adalékokkal. Így tökéletesen alkalmas akár tengeri horgászatra is. De természetesen a hazai édesvizekben is fokozottan megállja helyét. A Fluorocarbon bevonatnak számtalan előnye van. Zsinórunk sokkal kopásállóbb lesz tőle, így a használat időtartama meghosszabbodik! Különleges fénytörési tulajdonságainak köszönhetően a halak számára szinte láthatatlan, a fogás esélyét maximalizálhatjuk ezzel.

Tökéletes választás pergetéshez, de békéshalak horgászata során is bizonyított. A tekercsekre egy ideális, 200 méteres hosszúság került.

Az EXCALIBUR márka ismert a minőségi horgászfelszereléseiről, és a 'EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,70' termék sem kivétel. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, és kifejezetten a tengeri horgászok számára tervezték.

A zsinór hossza 200 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sokáig használhassuk, és a vastagsága 0,70 mm, ami megfelelő a nagyobb halak fogásához is. A zsinór fluorocarbon bevonata biztosítja, hogy a zsinór ne csak tartós legyen, hanem rendkívül erős is legyen. Ez a bevonat megakadályozza a zsinór szakadását, és kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak és az erős szélnek is.

Az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór kiválóan alkalmazkodik a tengeri környezethez, és ellenáll a sós víznek és a magas hőmérsékletnek is. A zsinór rendkívül sima felületű, így a dobások nagyon pontosak és hosszúak lehetnek.

A zsinór színe áttetsző, így szinte láthatatlan a vízben, ami nagy előnye, hiszen így a halak nem veszik észre a zsinórt, és könnyebben lehet őket megtéveszteni.

A 'EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,70' kiválóan alkalmas a tengeri horgászat minden típusára, beleértve a partközeli, a hajózás közeli, és a mélytengeri horgászatot is. Nagy előnye, hogy a zsinór nagyon hosszú élettartammal rendelkezik, így csak nagyon ritkán kell cserélni.

Összefoglalva, az EXCALIBUR SEA FLUORO CARBON COATED zsinór 200M 0,70 egy kiváló minőségű termék, amely nagyon erős, tartós és rugalmas. A termék előnyei közé tartozik a fluorocarbon bevonat, az áttetsző szín és a sima felület, amely lehetővé teszi a nagyon pontos dobásokat. A termék mérete 200 méter hosszú és 0,70 mm vastag, ami megfelelő a nagyobb halak fogásához is. Ez a termék kiváló választás bármely tengeri horgász számára, aki a legjobb minőséget keresi.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák