KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30070-014
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30070-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Világos kék
Szakítószilárdság: 3,45 kg
Egy igazán erős monofil zsinór, mely a kategória egyik legjobbja. Nagyon strapabíró és magas a szakítószilárdsága. Ez már alapjában véve két olyan előnyös tulajdonság, ami miatt nyugodt szívvel választhatjuk a Kamasaki Super mono-t. Igen jó csomó tűréssel rendelkezik, ellenben nem túlságosan lágy, viszont minimális nyúlással rendelkezik.
A minimális nyúlás sok esetben jöhet jól:
- Pl. feederezésnél, ahol a zsinór közvetlensége miatt hamarabb érzékeljük a kapást.
- Akadós terepen, vagy nádfal előtt, ahol vissza kell tartani a biztonságba menekülő halat.
- Rablóhalas horgászat során, mivel a kemény ragadozó szájba csak így tudjuk megfelelő módon beakasztani a horgot.

150 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így nagyobb távolságra történő horgászatnál is szóba jöhet és szóba is jön.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász számára ajánlani tudok. Ez a zsinór a KAMASAKI márka egyik legjobb terméke, amelyet a legújabb technológiák felhasználásával terveztek és gyártottak. Az eredmény egy erős, tartós és megbízható zsinór, amely garantáltan kiállja a horgászat minden kihívását.

Azoknak a horgászoknak, akik mindig a legjobb minőséget keresik, a KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm a legjobb választás. Ez a zsinór nagyon megbízható, és a legnehezebb körülmények között is kitartóan állja az időjárási viszontagságokat. A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm egyedülálló horgászati élményt nyújt, amelyet más zsinórok nem képesek biztosítani.

A zsinór hossza 150m, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb időn keresztül horgásszunk anélkül, hogy aggódni kellene a zsinórok cseréjéért. Az átmérője 0.14mm, ami ideális méret a kis- és közepes méretű halak horgászatához. Az ilyen méretű zsinórok nagyon könnyűek és nagyon rugalmasak, ezért nagyon könnyen használhatóak.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm kiváló tulajdonságai közé tartozik a nagy szakítószilárdság, amely lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságosabb és könnyebb fogását. A zsinór nagyon kopásálló, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig használható, és nem kell gyakran cserélni. A zsinór nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászat során a halak biztonságosabb és könnyebb megragadását.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm termék számos előnnyel jár. Az elsődleges előnye az ár-érték arány, ami a legjobb a piacon. A zsinór minősége megegyezik a drágább zsinórokéval, de a ára sokkal kedvezőbb. A zsinór rendkívül tartós, és hosszabb ideig használható, ami előnyös a horgásznak, hogy ne kelljen gyakran cserélni. A termék nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságosabb és könnyebb fogását. A terméknek nagyon jó a kopásállósága, ami szintén előnyös a horgásznak, mivel nem kell gyakran cserélni a zsinórt. A termék nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a halak biztonságosabb és könnyebb megragadását.

Az összefoglalásban elmondható, hogy a KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.14mm egy igazán kiváló minőségű termék. A zsinór nagyon megbízható, tartós és megbízható, és garantáltan kiállja a horgászat minden kihívását. A zsinór minősége megegyezik a drágább zsinórokéval, de az ára sokkal kedvezőbb. Minden horgásznak ajánlott, aki olyan minőségi és megbízható zsinórt keres, amelynek ára megfizethető.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák