KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.20mm

Készleten
Cikkszám: EF-30070-020
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 150 m

650 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30070-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Világos kék
Szakítószilárdság: 5,35 kg
Egy igazán erős monofil zsinór, mely a kategória egyik legjobbja. Nagyon strapabíró és magas a szakítószilárdsága. Ez már alapjában véve két olyan előnyös tulajdonság, ami miatt nyugodt szívvel választhatjuk a Kamasaki Super mono-t. Igen jó csomó tűréssel rendelkezik, ellenben nem túlságosan lágy, viszont minimális nyúlással rendelkezik.
A minimális nyúlás sok esetben jöhet jól:
- Pl. feederezésnél, ahol a zsinór közvetlensége miatt hamarabb érzékeljük a kapást.
- Akadós terepen, vagy nádfal előtt, ahol vissza kell tartani a biztonságba menekülő halat.
- Rablóhalas horgászat során, mivel a kemény ragadozó szájba csak így tudjuk megfelelő módon beakasztani a horgot.

150 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így nagyobb távolságra történő horgászatnál is szóba jöhet és szóba is jön.

A KAMASAKI márka újabb remekművével, a KAMASAKI SUPER monofil zsinórral a horgászok a tökéletes csalinak köszönhetően garantáltan sikeres halászatokat fognak elérni. Ez a zsinór egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára a legjobb választás lehet.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m hosszú és 0,20 mm vastagságú, ami ideális méretnek számít a különféle horgászati ​​célokra. A zsinór nagyon erős és tartós, így ideális a nagyobb halak megfogásához is. A zsinór színe fekete, ami nagyon hasznos a horgászok számára, mivel az alacsonyabb fényviszonyoknál is könnyen látható.

Az egyik legnagyobb előnye a KAMASAKI SUPER monofil zsinórjának, hogy nagyon rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén kezelhetik, és hogy a zsinór könnyen alkalmazkodik a különböző vízalatti akadályokhoz, így a halakat könnyebben lehet fogni. A zsinór magas kopásállósággal rendelkezik, ez pedig azt jelenti, hogy a horgászok akár hosszú időn keresztül is használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a balesetek miatt.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinórjának egy másik előnye a kiváló minőségű anyagokból való készítése. A zsinór magas minőségű poliamidból készül, ami azt jelenti, hogy a zsinór nagyon ellenálló a szakadásokkal szemben, és a horgászok számára garantáltan hosszú élettartamot biztosít.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinórjának egy másik előnye a könnyű kezelhetősége. Az anyag nagyon sima, ami azt jelenti, hogy a zsinór könnyen siklik a vezetőgyűrűkön, így a horgászok könnyedén dobhatnak távolabbra. Ezen túlmenően, a zsinór nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok nem fáradnak el olyan gyorsan, amikor hosszabb ideig használják.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinórjának egy másik előnye a kiváló ár-érték aránya. Az ár nagyon megfizethető, és a termék minősége valóban kiváló. A zsinór hosszú élettartama és nagy kopásállósága azt jelenti, hogy hosszú távon is gazdaságosabb lehet, mint a kevésbé minőségi zsinórok használata.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinórjának összefoglalva számos előnye van, amelyek a horgászok számára nagyon hasznosak lehetnek. A kiváló minőségű anyagokból készült zsinór nagyon erős, tartós és rugalmas, és könnyen használható. Az ár-érték arány pedig rendkívül kedvező. Ha a horgászatban azt szeretnéd, hogy sikeres legyen, akkor a KAMASAKI SUPER monofil zsinór a legjobb választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák