KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.25mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30070-025
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30070-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Világos kék
Szakítószilárdság: 8,08 kg
Egy igazán erős monofil zsinór, mely a kategória egyik legjobbja. Nagyon strapabíró és magas a szakítószilárdsága. Ez már alapjában véve két olyan előnyös tulajdonság, ami miatt nyugodt szívvel választhatjuk a Kamasaki Super mono-t. Igen jó csomó tűréssel rendelkezik, ellenben nem túlságosan lágy, viszont minimális nyúlással rendelkezik.
A minimális nyúlás sok esetben jöhet jól:
- Pl. feederezésnél, ahol a zsinór közvetlensége miatt hamarabb érzékeljük a kapást.
- Akadós terepen, vagy nádfal előtt, ahol vissza kell tartani a biztonságba menekülő halat.
- Rablóhalas horgászat során, mivel a kemény ragadozó szájba csak így tudjuk megfelelő módon beakasztani a horgot.

150 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így nagyobb távolságra történő horgászatnál is szóba jöhet és szóba is jön.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.25mm a horgászok által ismert és kedvelt KAMASAKI márka újabb remekműve. A termék kiváló minőségű, erős és tartós, és a horgászok számára számos előnnyel jár.

A zsinór kiváló minőségű anyagból készül, amely hosszú élettartamot biztosít. A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.25mm kiválóan alkalmas süllő, csuka, ponty és egyéb nagyobb halak fogására is. A zsinór nagy teherbíró képességgel rendelkezik, így könnyű dolga lesz a horgásznak a nagyobb halak kifogásakor.

A zsinór mérete 0,25 mm, ami ideális átmérő a kisebb és közepes méretű halak fogására. A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használja a horgász, és ne kelljen folyamatosan újratöltenie a orsót.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.25mm kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak és a sós víznek is, így a horgászok számára ideális választás a tengerparti és az édesvízi horgászathoz is. Az erős zsinór nem csak a nagyobb halak kifogására kiváló, de a nagyobb távolságokra való dobásnál is segíti a horgászt.

A zsinór színe világoszöld, így a horgász könnyen láthatja a víz felszínén. Ez segít a pontosabb dobásokban és a halak követésében is.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.25mm számos előnnyel jár a horgászok számára. Erős, tartós és kiváló minőségű anyagból készül, amely hosszú élettartamot biztosít. Nagy teherbíró képessége segíti a nagyobb halak kifogásában, és ellenáll az UV-sugárzásnak és a sós víznek is. A zsinór világoszöld színe segíti a pontosabb dobásokban és a halak követésében is. A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.25mm a horgászok számára ideális választás a tengerparti és az édesvízi horgászathoz is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák