KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm

Készleten
Cikkszám: EF-30070-030
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 150 m

750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30070-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Világos kék
Szakítószilárdság: 11,22 kg
Egy igazán erős monofil zsinór, mely a kategória egyik legjobbja. Nagyon strapabíró és magas a szakítószilárdsága. Ez már alapjában véve két olyan előnyös tulajdonság, ami miatt nyugodt szívvel választhatjuk a Kamasaki Super mono-t. Igen jó csomó tűréssel rendelkezik, ellenben nem túlságosan lágy, viszont minimális nyúlással rendelkezik.
A minimális nyúlás sok esetben jöhet jól:
- Pl. feederezésnél, ahol a zsinór közvetlensége miatt hamarabb érzékeljük a kapást.
- Akadós terepen, vagy nádfal előtt, ahol vissza kell tartani a biztonságba menekülő halat.
- Rablóhalas horgászat során, mivel a kemény ragadozó szájba csak így tudjuk megfelelő módon beakasztani a horgot.

150 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így nagyobb távolságra történő horgászatnál is szóba jöhet és szóba is jön.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legigényesebb horgászoknak terveztek. Ez a zsinór a KAMASAKI márkájú termékek egyik legnépszerűbb darabja, és hosszú élettartama és kiváló teljesítménye miatt sok horgász számára első választás.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek a lehető legnagyobb tartósságot és ellenállást biztosítják. A zsinór szálai nagyon erősek és tartósak, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják őket. Ez a zsinór rendkívül sima felülettel rendelkezik, ami csökkenti a súrlódást és lehetővé teszi a messzebbi dobást.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm kiválóan alkalmazkodik a víz hőmérsékletéhez és viszkozitásához, így bármilyen körülmények között kiválóan működik. A zsinór színe áttetsző, így a halak nem veszik észre a zsinórt, és nem riadnak meg tőle. Ez a zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a folyami halászatra.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogásához. A zsinór mérete 0,30 mm, így nagyon erős és tartós. A zsinór hossza 150 méter, így a horgászok bőségesen rendelkeznek az alapanyaggal a hosszú és sikeres horgászat érdekében.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm rendkívül könnyen használható és karbantartható. A zsinór könnyen csomózható, és nem göngyölődik, így a horgászok időt takaríthatnak meg azzal, hogy kevesebb időt töltenek a zsinór karbantartásával.

Összességében, a KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.30mm egy kiváló minőségű zsinór, amely kiváló teljesítményt nyújt a legigényesebb horgászok számára. A zsinór rendkívül tartós, könnyen használható és karbantartható, és sok horgász számára első választás a hosszú és sikeres horgászat érdekében.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák