KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30070-035
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

830 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30070-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Világos kék
Szakítószilárdság: 14,95 kg
Egy igazán erős monofil zsinór, mely a kategória egyik legjobbja. Nagyon strapabíró és magas a szakítószilárdsága. Ez már alapjában véve két olyan előnyös tulajdonság, ami miatt nyugodt szívvel választhatjuk a Kamasaki Super mono-t. Igen jó csomó tűréssel rendelkezik, ellenben nem túlságosan lágy, viszont minimális nyúlással rendelkezik.
A minimális nyúlás sok esetben jöhet jól:
- Pl. feederezésnél, ahol a zsinór közvetlensége miatt hamarabb érzékeljük a kapást.
- Akadós terepen, vagy nádfal előtt, ahol vissza kell tartani a biztonságba menekülő halat.
- Rablóhalas horgászat során, mivel a kemény ragadozó szájba csak így tudjuk megfelelő módon beakasztani a horgot.

150 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így nagyobb távolságra történő horgászatnál is szóba jöhet és szóba is jön.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten horgászok számára lett tervezve. Ez a zsinór a legjobb minőségű anyagokból készül, így biztosítja a legmagasabb szintű teljesítményt a vízen. A zsinór vastagsága 0.35mm, ami megfelelő vastagságnak számít, hogy a horgászok számára kényelmesen tudják használni.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, legyen az folyó, tó vagy tengeri halászat. A zsinór hihetetlen tartósságról és kopásállóságról tesz tanúbizonyságot, így biztosítva a hosszú élettartamot és az optimális használati élményt.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm rendkívüli erőtartalékkal rendelkezik, így a horgászok bátran vághatnak neki a nagyobb halaknak is. A zsinór hihetetlenül erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy nem fog elszakadni a legfontosabb pillanatokban sem.

A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak, a só és a sós víz hatásainak, így biztosítva a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget. A zsinór rendkívül rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és kényelmesen használják.

A zsinór mérete 150m, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő mennyiségű zsinór álljon rendelkezésre a horgászat során. A 0.35mm vastagságú zsinór kiváló minőségű, és biztosítja a horgászok számára a legjobb teljesítményt a vízen.

Összességében a KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a horgászok számára lett tervezve. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és rendkívül tartós és erős. A zsinór rendkívül rugalmas, és mérete elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő mennyiségű zsinór álljon rendelkezésre a horgászat során. A KAMASAKI SUPER monofil zsinór 150m 0.35mm ideális választás mindenféle horgászatra, és biztosítja a legjobb teljesítményt a vízen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák