L&K ZANDER SPIN FLUO SÁRGA monofil zsinór 150M 0,18MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33800-018
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nevezhetnénk éjszakai pergető zsinórnak is, mert elsősorban az alkony a hajnal, és természetesen az éjszaka egyik kiváló zsinórja.
Cikkszám: 33800-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 4,58 kg

Nevezhetnénk éjszakai pergető zsinórnak is, mert elsősorban az alkony a hajnal, és természetesen az éjszaka egyik kiváló zsinórja. Az amerikai piacon már régóta alkalmazzák ezt a színt gyenge látási viszonyok között, sokat segít a pontos irány meghatározásában, de a fárasztások alkalmával is óriási segítség, mivel látjuk a pontos irányát annak merre jár a halunk. A zsinór rendkívül kopásálló, és nyúlása is pont ideális a pergetőhorgászthoz. Ha egyszer beleszeret, soha többé nem akar lemondani előnyeiről.

Az L&K Zander Spin Fluo Sárga monofil zsinór a horgászok igényeire szabva készült. A termék kimagasló minősége és tartóssága garantálja a sikeres horgászatot. A zsinór hossza 150 méter, vastagsága pedig 0,18 mm, ami ideális méret a különböző halfajták fogásához.

Az L&K Zander Spin Fluo Sárga monofil zsinórral könnyedén érezheted az aljzatot, a halak harapásait, így gyorsabban és hatékonyabban tudsz reagálni. A termék színe nagyon fontos, hiszen az élénk sárga szín megkönnyíti a zsinór láthatóságát a vízben, így könnyen követheted a halak mozgását.

Az L&K Zander Spin Fluo Sárga monofil zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, akár pergetéshez, akár feeder horgászathoz, akár fenekező horgászathoz használod. A zsinór nagyon erős és tartós, így akár nagyobb halakat is könnyedén foghatsz vele. A zsinór anyaga nagyon rugalmas és könnyen csomózható, így nem kell aggódnod az összeakadások miatt.

Az L&K Zander Spin Fluo Sárga monofil zsinór előnyei közé tartozik az is, hogy UV stabilizátort tartalmaz, így nem fakul el a színe és hosszabb ideig használható. A zsinór rugalmasságát megőrzi még hideg időben is, így télen is nyugodtan használhatod.

Az L&K Zander Spin Fluo Sárga monofil zsinór a horgászok egyik kedvenc terméke, mivel nagyon sok előnnyel jár. Az élénk sárga szín és a nagyobb láthatóság garantálja, hogy ne maradj le a halak harapásairól. A zsinór kiváló minősége és tartóssága pedig biztosítja, hogy hosszú ideig használhatod. Ha szeretnél sikeresen horgászni, akkor az L&K Zander Spin Fluo Sárga monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák