L&K ZANDER SPIN FLUO SÁRGA monofil zsinór 150M 0,30MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33800-030
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 150 m

1190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nevezhetnénk éjszakai pergető zsinórnak is, mert elsősorban az alkony a hajnal, és természetesen az éjszaka egyik kiváló zsinórja.
Cikkszám: 33800-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 11,76 kg

Nevezhetnénk éjszakai pergető zsinórnak is, mert elsősorban az alkony a hajnal, és természetesen az éjszaka egyik kiváló zsinórja. Az amerikai piacon már régóta alkalmazzák ezt a színt gyenge látási viszonyok között, sokat segít a pontos irány meghatározásában, de a fárasztások alkalmával is óriási segítség, mivel látjuk a pontos irányát annak merre jár a halunk. A zsinór rendkívül kopásálló, és nyúlása is pont ideális a pergetőhorgászthoz. Ha egyszer beleszeret, soha többé nem akar lemondani előnyeiről.

A L&K Zander Spin Fluó Sárga monofil zsinór tökéletes választás minden horgásznak, aki szeretné könnyen megtalálni a halat a vízben. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, így biztosítja a horgászat során a megfelelő ellenállást és biztonságot. A zsinór anyaga megbízható és magas minőségű, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a szakadások miatt.

A L&K Zander Spin Fluó Sárga monofil zsinór 150 méter hosszú és 0,30 mm vastagságú. Ez a méret tökéletesen megfelel a legtöbb horgászati ​​feladathoz, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan halassanak. A zsinór sárga színe nagyon élénk és könnyen látható a vízben, ami segít a horgászoknak, hogy mindig lássák, hol van a zsinór.

Ez a zsinór nagyon rugalmas és sima, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen dobjanak és horgásszanak. A zsinór nagyon könnyű, így a horgászok nem fognak fáradni, még ha hosszabb ideig is horgásznak. A zsinór nagyon jól viselkedik a vízben, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór megakadásával vagy összegabalyodásával.

A L&K Zander Spin Fluó Sárga monofil zsinór rendkívül sokoldalú, és használható számos különböző horgászati ​​körülmények között. A zsinór kiválóan működik mind édes, mind sós vízben, így a horgászok bármilyen helyszínen használhatják. A zsinór nagyon ellenálló a korróziónak és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Összefoglalva, a L&K Zander Spin Fluó Sárga monofil zsinór egy nagyszerű választás minden horgásznak. A zsinór erős, tartós és könnyen használható, így a horgászoknak minden eszközt biztosít a sikerhez. A zsinór mérete ideális a legtöbb horgászati ​​feladathoz, és a sárga szín könnyen látható a vízben. Ha egy megbízható és hatékony zsinórra van szükséged, akkor a L&K Zander Spin Fluó Sárga monofil zsinór az, amit keresel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák