PROFESSIONAL monofil zsinór 0,70MM 100M

Készleten
Cikkszám: EF-30001-070
Gyártó: PROFESSIONAL
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,7
Zsinór hossza: 100 m

1100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30001-070
Átmérő: 0,70 mm
Hossz: 100 m
Szín: Világoszöld
Szakítószilárdság: 29,00 kg
A Professional zsinór az Energofish Kft. által évek óta forgalmazott, népszerű monofil zsinór. A zsinór kellően homogén, lágy, jó szakítószilárdsággal bír. Elsősorban a fenekező horgászatra alkalmas, de lágysága miatt az úszós módszerhez is tökéletesen megfelelő. Széles átmérőválasztékban áll rendelkezésre, 100 és 5000 méteres tekercsekben. Színe áttetsző, világoszöld.

A PROFESSIONAL márkájú 'PROFESSIONAL monofil zsinór 0,70MM 100M' termék egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely ideális választás mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára. A zsinór magas minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a könnyű használatot és a hosszú élettartamot.

A zsinór átmérője 0,70 mm, ami azt jelenti, hogy rendkívül erős és tartós, és könnyen megbirkózik a nagyobb halakkal is. A 100 méter hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy a horgászok élvezhessék a hosszabb távolságokat, és biztosítja a szükséges hosszúságot ahhoz, hogy a horgászok elérjék a kívánt mélységeket.

A PROFESSIONAL monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető, és nem csavarodik össze, ami nagyon fontos a horgászok számára, hogy élvezhessék a horgászatot anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór összetekeredéséért. A zsinór kiválóan illeszkedik a horgászbotra, és nem csúszkál le róla, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór mindig a helyén marad.

Ezenkívül a PROFESSIONAL monofil zsinór nagyon jól látható, ami nagyon fontos a horgászok számára, hogy meg tudják figyelni, hogy hol van a zsinór a vízben. Ez különösen akkor fontos, ha a horgászok olyan helyen horgásznak, ahol sok növényzet és egyéb akadályok vannak.

A PROFESSIONAL monofil zsinór rendkívül ellenálló a kopásnak és a szakadásnak, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinórjuk mindig készen áll a harcra, és nem fog tönkremenni a halak harcának során. Ez azt is jelenti, hogy a horgászoknak nem kell gyakran cserélniük a zsinórjukat, így időt és pénzt takaríthatnak meg.

Összességében a PROFESSIONAL márkájú 'PROFESSIONAL monofil zsinór 0,70MM 100M' termék egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely ideális választás mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, könnyen kezelhető, és rendkívül ellenálló a kopásnak és a szakadásnak. Ha horgászni szeretne, akkor ezt a zsinórt mindenképpen ki kell próbálnia!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák