CikkeinkHogyan legyél nyerő egy horgászversenyen?

Szinte már ősidők óta űzöd a horgászatot? Már gyerekként is a horgásztavon töltötted minden nyaradat?

Éppen itt az ideje, hogy egy következő szintre fejleszd a technikádat. Erre pedig nincs is jobb lehetőség, mint egy horgászverseny.

A horgászversenyek során rendkívül sok új tapasztalattal gazdagodhatsz. Új tavakat fedezhetsz fel, új embereket ismerhetsz meg, és rengeteg hasznos trükköt leshetsz el a versenytársaktól. Mielőtt azonban belekezdenél a versenyzésbe, érdemes néhány tanácsot megfogadnod!

 

Tuti tippek a sikeres horgászatért

Célszerű előre megtervezett stratégiával nekiindulnod a tónak. Többféleképpen is lehet helyezést elérni, például a legnagyobb kifogott hallal, vagy a legnagyobb átlag súllyal. Azonban ha nem a tervek szerint alakulnak a dolgok, menet közben is válthatsz taktikát.

További hasznos tipp, hogy minden verseny előtt látogass el a helyszínre, és fedezd fel a tó élővilágát. Próbáld ki a különböző partokat, mert nem tudhatod előre, hogy a verseny során hol kell majd elhelyezkednek. Próbáld ki, hogy melyik technikával tudsz a legsikeresebben horgászni.

 

Milyen eszközöket használj?

A legfontosabb dolog pedig, amit tehetsz, az a megfelelő minőségű horgászfelszerelés beszerzése. Egy nem várt meglepetés tönkreteheti az egész versenyt, így különös körültekintéssel válaszd meg az eszközeidet! Ha számodra is fontos a megbízhatóság, akkor mindenképpen próbáld ki a törhetetlen By Döme Team Feeder Power Fighter Feeder 360 cm 50-180gr feeder, picker horgászbotunkat! Könnyű, feszes és rendkívül jól terhelhető. A profi horgászok nagy kedvence. A korábbi modellekhez képest megduplázásra került a gyűrűk száma, ami szintén erősíti a szerkezetet. A megnövelt erőkarnak köszönhetően pedig kisebb lendítőerővel is hatalmas távolságokat lehet elérni. Tökéletes kiegészítője a By Döme TF Pro Method Feeder 6000 7+1cs feeder orsó, amely innovatív technológiájának köszönhetően rendkívül könnyen és simán használható. Csakis prémium minőségű anyagokból készült, így nem fog cserben hagyni semmilyen körülmények között sem.

Ha pedig inkább bojlis horgászattal próbálkoznál, akkor a Nevis Motive Carp 390 cm 3r 3,50lb bojlis horgászbotunkat tudjuk ajánlani. Nagy kapacitása által az óriási halak kifogásával is könnyedén megbirkózik. Választhatsz hozzá egy Carp Expert PRO LONG CAST RUNNER 8000 nyeletőfékes orsót is, amellyel 100-150 méteres távolságokat is elérhetsz. A különösen ellenálló szerkezet segítségével szinte garantált a sikeres horgászat.

A horgászversenyek a díjazáson kívül rengeteg más élménnyel is gazdagítanak. Rendkívül izgalmasak, szórakoztatóak, és kipróbálhatod magad más haladó szintű horgászok között is. Ha te is pecabottal a kezedben születtél, akkor éppen itt az ideje, hogy megmutasd a tehetséged, és benevezz egy versenyre! Az Epeca pedig minden szükséges eszközt biztosít hozzá!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák