BLACK FIGHTER 2000 5+1CS Bolognai orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20444-011
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,20 mm / 115 m

8290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20444-011
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 20
Orsódob: fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 191 g
Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 115 m

Black Fighter Bolo orsó

Ultra Light pergetők, Bolognai botos horgászok! Itt a megfelelő orsó! A Black Fighter orsószéria egy bolognai orsóval bővült.

Az 5+1 csapággyal ellátott, precíz belső szerkezetű orsót csak 20-as méretben gyártják.

Az 5,2:1 arányú áttétellel rendelkező, könnyített alumínium dob, kopásálló zsinórvezető, óriáslamellás, letapadásmentes első fékrendszer és a kiegyensúlyozott tengelyemelő kivételes képességekkel látja el az orsót.

Bolognai-, pergető- és lékhorgászathoz is ideális, kis súlya és megbízhatósága révén garantálja a hatékony horgászatot.

A BLACK FIGHTER 2000 5+1CS Bolognai orsó egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így tartós és megbízható. A bolognai orsó különleges tervezésének köszönhetően a horgászok könnyedén tudják kezelni, így az ideális választás a horgászat szerelmeseinek.

Az orsó mérete 2000, így ideális az általános horgászati tevékenységekhez. A 5+1 csapágy rendszer, amelyet az orsóban használnak, lehetővé teszi a zökkenőmentes működést, míg az erős és tartós dob biztosítja a horgászok számára a megbízható és hatékony teljesítményt. A fekete színű orsó modern és stílusos megjelenésével szintén vonzóvá teszi a horgászok számára.

Az orsó nagy előnye, hogy könnyű súlya miatt kiválóan alkalmas hosszabb ideig tartó horgászati tevékenységekre is. A könnyű kezelhetőség és a zökkenőmentes működés a horgászok számára nagy előnyt jelentenek a horgászat során. Az orsó kialakításának köszönhetően a horgászok könnyen és gyorsan tudják felszerelni a horgászbotra, így időt spórolhatnak a horgászat előkészületeinél.

Az orsó kiváló minősége és megbízhatósága garantálja, hogy a horgászok a legjobb eredményeket érhetik el a horgászat során. A BLACK FIGHTER 2000 5+1CS Bolognai orsó a legjobb választás a horgászat szerelmeseinek, akik egy megbízható és hatékony eszközt keresnek a horgászati tevékenységhez. Ezzel az orsóval a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy minden alkalommal sikeresen fogják ki a halakat, és élvezni fogják a horgászat élményét.

Összességében a BLACK FIGHTER 2000 5+1CS Bolognai orsó egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely ideális a horgászat szerelmeseinek. Az orsó könnyű kezelhetősége, zökkenőmentes működése és tartóssága garantálja a sikeres horgászati élményt minden alkalommal. A fekete színű modern megjelenése pedig még vonzóbbá teszi az orsót a horgászok számára. Ha megbízható és hatékony eszközt szeretnél a horgászathoz, ne habozz, válaszd a BLACK FIGHTER 2000 5+1CS Bolognai orsót!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák