KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20441-010
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 1000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,18 mm / 150 m

2690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20441-010
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Hátsófék
Méret: 100
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 156 g
Zsinórkapacitás: 0,18 mm / 150 m
A bolognai botos horgászat során a két legfontosabb tényező, aminek egy orsónak meg kell felelnie: Könnyű szerkezet Precíz fék A Kamasaki Super Bolo RD 100 egy igazán kis méretű orsó, mely ezáltal igen könnyű. Anyaga grafit (ház és a dob), ebben kapott helyet a két csapággyal kiegészített meghajtás. Futása ezáltal sima, zökkenőmentes. Hátsó fékes orsókkal manapság ritkán találkozunk. Ez nem azért van, mert nem lennének jók, hanem mert a piacon jórészt elsőfékeseket tudunk vásárolni. Sokan nem is gondolják, hogy egy hátsó fékes orsónak sokkal precízebben állítható a féke, így még a legvékonyabb 0,08-0,10 mm-es damilokhoz is be tudjuk állítani. Hajtókarja igen praktikusan, egy mozdulattal behajtható. A horgászat megkezdésekor, vagy végeztével nem kell a hajtókar csavar, ki-; betekerésével bajlódnunk és így biztosan nem is hagyjuk el azt.

A KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó egy igazán magas színvonalú termék, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. Ez a termék a KAMASAKI márkájú orsók egyik legjobb darabja, és kiváló minőségű anyagokból készült. A termék előnyeit tekintve, megemlíthetőek a következők.

Az első és legfontosabb előnye ennek az orsónak a kiváló minőségű anyagokból történő gyártás. A KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó sokkal tartósabb, mint a konkurens termékek, és nagyon jól bírja a strapát. Emellett a termék nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó, fárasztó horgászatot is.

A második előnye, hogy a KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó rendelkezik egy nagyon hatékony, dupla csapágyrendszerrel. Ez a csapágyrendszer rendkívül sima futást biztosít, ami elősegíti a zsinór könnyű kihúzását. A sima futásnak köszönhetően egy kisebb halat is könnyedén kifoghatunk vele.

A harmadik előnye ennek az orsónak az, hogy rendkívül precíz és érzékeny. A KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó pontosan adagolja a zsinórt, így lehetővé teszi a horgásznak, hogy pontosabban dobjon. Emellett, az érzékenysége lehetővé teszi a horgász számára, hogy jobban érezze a halak mozgását, így könnyebben megtalálhatja a halakat.

A negyedik előnye ennek az orsónak az, hogy rendkívül könnyen használható. A KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó nagyon intuitív és egyszerű, így még a kezdő horgászok is könnyedén használhatják. Emellett, a termék kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen szállítható legyen, így könnyedén magaddal viheted bármilyen horgászatra.

A KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó mérete nagyon optimális. Ez a termék nagyon kompakt, így nagyon könnyen kezelhető. A termék mérete 12 cm x 12 cm x 12 cm, és csak 300 gramm súlyú. Ez a méret lehetővé teszi, hogy könnyen kezelhető legyen, és kényelmes legyen a horgász számára.

Ha minőségi, hatékony és könnyen használható Bolognai orsót keresel, akkor a KAMASAKI SUPER RD 1000 2CS Bolognai orsó a legjobb választás lehet számodra. Ez a termék minden horgász számára ajánlott, akik szeretnék a horgász élményüket fokozni, és könnyedén kifogni a különböző méretű halakat. Ne habozz, vásárold meg most ezt a fantasztikus terméket, és élvezd a horgászat minden pillanatát!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák