CikkeinkTankolj fel Epeca cuccokból - Szemezgess az orsóink között!

Már megtaláltad a tökéletes horgászbotot, kikísérletezted a legütősebb etetőanyag mixet...

...a legcsalogatóbb csali címet is kiosztottad, ráadásul a horgász kiegészítők terén is jól állsz, de az orsó-kérdésnek még mindig nem tudtál pontot tenni a végére? Ne aggódj, sokan voltunk már hasonló cipőben… Szeretnénk orvosolni ezt a problémát és egy szuper válogatással kedveskedni neked. Most az orsók legjei sorakoznak fel, hogy kiválaszd a nagy Ő-t!

 

Az igazi Jolly Jokerek - Nyeletőfékes orsók

A sort rögtön a Carp Expert Uni Runner 6000 kezdi. Kiváló választás bojlis, fenekező, rablóhalas és feederes horgászathoz is. A nagyméretű alumínium dobbal, extra keménységű grafit házzal és nagy zsinórkapacitással rendelkező orsó soha nem hagy majd cserben, ha nagyhalakról van szó!

A By Döme darabjait is érdemes jobban szemügyre venned. A TF Carp Fighter LCS 6000 például a pontyos feederhorgászatban dobbanthat nagyot. Masszív szerkezet, grafit-hybrid ház, 3+1 csapágy és elegáns, letisztult megjelenés jellemzi. Az L.C.S. nyeletőfék-rendszer integrált fékállító gombot kapott, ami még egyenletesebb, akadálymentes zsinórlehúzást enged.

 

A távdobás mesterei

A Carp Expert a távdobó orsók területén is szakértő. A NEO Distance 9000 a széria legújabb tagja, tetszetős dizájnja és innovatív felépítése szinte magával ragad. A hatalmas távdobó dob extrém nagy dobásokat eredményez, a 6+1 csapágy pedig mindezt sima futással asszisztálja. Erős, megbízható, pont neked való!

A Trabucco Oceanic Pro Surf 8000 W/LINE távdobó orsó kezdő és tapasztalt horgászok számára is kiváló, az itthoni vizeken, de tengeri pecára is alkalmas.A szuperkönnyű és a nagy távolságú dobásokra tervezett dobra Trabucco Max Plus fluoreszkáló narancssárga színű zsinórt is csévéltünk.

 

A pergetés királyai

A pergetés művészetét csak igazi műremekekkel lehet űzni. Ilyen darab például az Arno Redfish 3000, melyet tapasztalattól függetlenül ajánlunk tapasztalt és zöldfülű horgászoknak is. A letisztult házban lévő 5 csapágy garantálja az akadálymentes futást, elsőfékes kivitele miatt egy szuper univerzális modell.

 

A Rybozi Zauber 4000 TM pergető orsó nyomába csak kevés termék ér fel! 8+1 csapágyas, fémdobos, csúcsminőségű darab, első használatra beleszeretsz. 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák